Vooropletten voor brand…! Of eigenlijk tegen brand!

Want dat brand verschrikkelijk is en wat we nooit hopen mee te maken, moge duidelijk zijn. Gelukkig hebben we hulpdiensten die ons in geval van nood te hulp schieten en dan veel en goed werk verzetten.

Toch kan iedereen ook zelf het nodige doen om de gevaren voor brand zo klein mogelijk te maken. Dat vooropletten kunnen we allemaal, we moeten er alleen net even aan denken… En dat is nu precies waar het vaak mis gaat. We denken te weten wat we moeten doen, de praktijk is vaak anders. Dus is beleven wat brand kan doen en ervaren hoe ‘makkelijk’ je eigen maatregelen kunt nemen een goede ervaring. Dat maakt het Vooropletter zijn veel makkelijker.

Kom daarom tussen 14 en 26 april naar de pop-up store op de Nieuwe Ginnekenstraat 18 te Breda. In deze belevingswereld ervaar je zelf hoe kleine verbeteringen een groots effect hebben op je veiligheid.

Openingstijden: werkdagen van 12.00 – 18.00 uur.